Historie

50 jaar JH De ZoeNK

75 jaar Chiro Hekeko

10 jaar Full Flavor

Er was eens een historie, van een ouwe Chinees. Hij heette hinky pinky (das net zo goed als kees). Hij woonde aan de Chinese muur...

 

Of was het toch in Kessel-Lo? We weten het zelf niet zo goed. 75 jaar is immers al heel lang geleden. Of toch? Er was iets met een bult en een put. En Gorbatsjov was er ook bij. Jeroen Meus weet het ook nog. En werd Selah Sues carrière niet gelanceerd in de ZoeNK?

 

Vele verhalen, slechts weinigen die het zeker weten. Maar die verhalen willen we uiteraard niet kwijtraken. Ons team van onderzoekers is al maanden aan de slag om onze geschiedenis te bundelen in een boek. Aan de hand van foto’s en anekdotes kom je in ons (one and only) Jubileeboek alles te weten over het ontstaan van de Chiro, de oprichting van de ZoeNK en de eerste noten van Full Flavour. Ook zal er tijdens het feestweekend een heuse expositie te bewonderen zijn.

 

Heb je zelf nog foto’s van vroeger of wilde verhalen die je met ons wil delen? Kamprecepten of wist-je-datjes? Twijfel niet. Stuur ons een berichtje en ga eens een koffie (of een pint) drinken met onze dames van Historekeko. De jeugd zal u dankbaar zijn.

historekeko@gmail.com